Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Kennisbijeenkomst Hofmeier corporatie professionals

Ook in 2019 organiseert Hofmeier kennisbijeenkomsten om eigen professionals en ZZP-ers uit haar netwerk kennis te laten maken met ontwikkelingen binnen de woningcorporaties. Hofmeier biedt graag financiers binnen de sector en leveranciers van ERP systemen de mogelijkheid om de ontwikkelingen omtrent hun product en diensten toe te lichten. Dank aan BNG en Aareon voor de geleverde input op 6 maart jl! 

BNG Bank is betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Zij stellen de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren.
Klanten zijn (decentrale) overheden en instellingen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, energie en infrastructuur. René Goorden en Kaj Heins spitste de presentatie toe op ontwikkelingen rond betalingsverkeer en Treasury. Verder kwamen (niet-DAEB) financieringsvraagstukken aan de orde.

Na een korte pauze namen Harold Bontius en André Tammes van Aareon het stokje over. Aareon geeft inzicht hoe de applicatie Trace & Treasury door verschillende rollen/functies kan worden gebruikt ter ondersteuning van de planning & control cyclus met de nadruk op integratie (jaarrekening (alle waarderingen), investeringenanalyse, meerjarenbegroting, Treasury (financiering DAEB/Niet-DAEB en beoordelingskader) en de aanlevering van dPi en dVi naar SBR Wonen.

Tijdens de borrel werd met veel enthousiasme nagepraat over de beide presentaties. Al met al een geslaagde en levendige Hofmeier kennissessie!

Groep mensen in een kantoor ruimte Groep mensen in bijeenkomst  Scherm tijdens bijeenkomst

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
godert-diepenhorst

Godert Diepenhorst

Sectormanager Woningcorporaties

0647011679