overhofmeier

Over ons

Wij zijn de mensen van Hofmeier. Wij helpen organisaties al meer dan 20 jaar. Dankzij ons sterke fundament blijven we ons ontwikkelen. Zo groeien we als organisatie én als mens. Want bij alles wat we doen, staat de menselijke maat centraal. We zijn scherp. Maar we zijn ook een fijne collega - voor elkaar en voor onze opdrachtgevers. Wij zijn de mensen van Hofmeier. De mensen waar je op kunt rekenen.

Mensen waar je op kunt rekenen

Experts met empathie
Voor ons draait alles om begrip. Kennis van zaken en begrijpen waar een organisatie mee te maken heeft. Met onze expertise helpen we bedrijven en non-profitorganisaties op het gebied van finance, control en bedrijfsvoering. Maar ook bij uitdagende organisatievraagstukken. We kennen de complexe regelgeving waar organisaties mee te maken hebben. We begrijpen de cultuur en sfeer. En voelen snel aan voor welke uitdaging een team staat.

Advies dat werkt
Ons vak is continu in ontwikkeling. Regels wijzigen. Politieke inzichten veranderen. Technische innovaties zorgen voor verregaande automatisering van processen. Wij weten wat er speelt. We hebben vakinhoudelijke kennis en laten ons niet van de wijs brengen; innovatie moet wel iets toevoegen. Het moet het werk van mensen verrijken en/of vereenvoudigen. Beschikbare data moeten leiden tot de sturingsinformatie voor een organisatie. Daarom doen we meer voor onze opdrachtgever dan werken, we geven advies dat werkt.

Samen waarde toevoegen
Hoewel we een organisatie vaak tijdelijk versterken, zijn we altijd van toegevoegde waarde. Door onze kennis van zaken, onze visie op de branche en door wie we zijn, zijn we een aanwinst voor je team. We leveren een positieve bijdrage, door te calculeren, rapporteren en signaleren, maar meer nog door vooruit te kijken, voorspellingen te doen en nieuwe inzichten te bieden. We hebben een open blik en zijn altijd eerlijk in onze waarneming en ons handelen.

Hier staan wij voor

Het is verweven in hoe wij werken en dagelijks met elkaar omgaan. Dit zijn de waarden die we iedere dag uitdragen.

betrokken

betrokken

hecht

hecht

bevlogen

bevlogen

team

leergierig

Onze missie: groei

Als mens én als organisatie
Wij bieden zekerheid en groeikansen. Enerzijds aan organisaties. Bedrijfsvoering, finance en control vormen een uitdagend werkterrein. Onze professionals helpen en denken mee bij het realiseren van meetbare financiële en maatschappelijke doelstellingen. Zodat onze opdrachtgevers kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Want meer dan rapporteren en adviseren, bestaat ons werk uit waarnemen en vooruitzien.

Anderzijds bieden we mensen zekerheid en groeikansen. Indirect aan de collega’s bij onze opdrachtgevers; door onze dienstverlening hebben zij meer focus. En direct aan onze eigen professionals. We zorgen dat ze voldoende uitgedaagd worden, zich gewaardeerd voelen en dat ze kunnen groeien. Iedere dag. In hun werk en persoonlijk.

Want uiteindelijk draait ons werk niet om cijfers of geld, maar om mensen.

Onze visie: werkgeluk

Voor alle betrokkenen
Wij willen dat mensen gelukkig zijn in hun werk. Dat geldt voor onze eigen mensen: ervaren professionals die tijdelijk meewerken en adviseren in een organisatie. Zij zijn op hun best als ze voelen dat hun werk wordt gewaardeerd. Dat ze erkend worden voor hun kwaliteiten en gehoord in hun kijk op zaken. Want als zij bij onze opdrachtgevers kunnen floreren, zijn ze beter voor die organisatie, voor onze organisatie en vooral voor zichzelf.

Maar het geldt ook voor de mensen bij onze opdrachtgevers. De mensen waarmee we samenwerken. Doordat wij meewerken en meedenken, kunnen zij hun ambities verwezenlijken. Zo kunnen ook zij floreren in hun werk. Gelukkig worden. Want mensen die meer plezier hebben en voldoening vinden in hun werk, leveren betere prestaties. En zijn leukere mensen.

onzemensen

In deze sectoren zijn we actief

Kies de sector die bij je past.

woning
 corporaties
gemeenten
Onderwijs
bedrijfsleven
zorg
not for profit

Organisaties die al op ons rekenen

marenland woongroep
Client
Hotelschool
logo
Roc
Client

Leer onze collega's kennen

Op deze mensen kan je elke dag rekenen.

frank-bieleman

Frank Bieleman

Manager Public

0653102428
max-de-klerk

Max de Klerk

Sectorleider Bedrijfsleven

0648981017
godert-diepenhorst

Godert Diepenhorst

Sectormanager Woningcorporaties

0647011679
charissa-smit

Charissa Smit

Sectormanager Woningcorporaties

0630406464
Edwin-Meijer

Edwin Meijer

Sectormanager Bedrijfsleven

0621125504
Joost-kerstens

Joost Kerstens

Sectormanager Public

0616009769
carla

Carla Tijhuis

Sectormanager Onderwijs

0651706474

Cindy Rademaker

Sectormanager Onderwijs

0682323403
wobbe-meulen

Wobbe van der Meulen

Managing Consultant

0630752767
Adriaanse

Marcel Adriaanse

Directeur

team 15

Steffen Visser

Controller

team 32

Esther Noteboom

Office Manager

marco

Marco van Eijnsbergen

Office Manager

Vind een collega

In welke sector je organisatie ook actief is, op onze experts kun je rekenen. Ze hebben oog voor het totaalplaatje en kijken altijd vooruit. Onze mensen hebben dan ook een brede vakkennis en een gezonde kijk op zaken. Daarbij zijn het altijd specialisten op hun vakgebied.