wooncorporatie

Woningcorporaties

Wonen, werken en leven in 2030: Woningcorporaties leveren al sinds jaar en dag een fundamentele bijdrage aan de welvaart en het welzijn in Nederland. Ze zorgen voor een schone en veilige woonomgeving en vormen daarmee een solide basis voor een stabiele samenleving. Dit gaat echter niet vanzelf.

Uiteenlopende thema's

Woningcorporaties hebben te maken met thema's die continue veranderen, onder andere door wet- een regelgeving. Wij helpen corporaties vooral verder met de onderstaande thema's.

Wat wij doen voor woningcorporaties

Of het nu gaat om een capaciteitsvraagstuk, continuïteit, kwaliteitsbewaking of een transitie, onze mensen lossen de knelpunten binnen je corporatie op. Op alle afdelingen, binnen alle geledingen. Daarbij bieden wij een totaalconcept. Dat omvat alles: advies, verander- en interim-management, cultuurtrajecten en begeleiding van fusies en reorganisaties. Maar ook coaching en training, zelf-evaluatie, auditing, benchmarking en onderzoek. We pakken iedere uitdaging aan. Bovendien hebben veel van onze mensen binnen deze specifieke sector gewerkt.

Organisaties die al op ons rekenen

wooninvest logo
marenland woongroep
duwo logo
logo
logo
Client

Positieve ervaringen van klanten

Risico- management

Edwin Burgerhout - Manager Bedrijfsvoering a.i. Woongroep Marenland

Door zijn wijze van communiceren, zijn leergierigheid en open houding draagt Frank wezenlijk bij aan noodzakelijk verbinding en samenwerking binnen Woongroep Marenland. Informatievoorziening en voorbereiding van besluitvorming zijn hierdoor aanzienlijk verbeterd. Zo update hij bijvoorbeeld twee maandelijks de integrale liquiditeitenplanning t.b.v. onze noodzakelijke actieve kasstroomsturing.

review
prev
next

Neem contact met ons op

Stuur ons een mail, we helpen je graag verder.

Of laat een bericht achter

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.