Onderwijs

Onderwijs

Met de huidige digitale revolutie staan onderwijsinstellingen midden in de dynamiek. Ontwikkelingen volgen elkaar zó snel op dat je steeds de vraag moet blijven stellen: Hoe geven we het beste vorm aan de ontwikkeling van het individu? Veelal worden strategische plannen en doelstellingen opgesteld voor een langere periode. Maar het herzien van die strategie is vaak – door de snelle ontwikkelingen - noodzakelijk. Daarbij houden we de generieke doelstellingen natuurlijk wel voor ogen. Dit alles vraagt om een andere benadering die in veel gevallen een groter beroep doet op de flexibiliteit van onderwijsinstellingen.

Uiteenlopende thema's

Onderwijsinstelling staan voor aardig wat uitdagingen. Wij helpen onderwijsinstellingen vooral met de onderstaande thema's.

Wat wij doen voor het onderwijs

Wij zijn strategisch partner van veel onderwijsinstellingen (PO, VO, MBO, HBO en WO) bij het oplossen van diverse vraagstukken rondom de bedrijfsvoering. Dit gaat om bijvoorbeeld de inzet van een interim-specialist (o.a. controller, manager) of advies rondom beleidsbeslissingen. Onze mensen zijn gewend zich te bewegen in een dynamische omgeving. Ze beschikken over de juiste kennis die past bij de context van het onderwijs.

onderwijs

Betrokken partner

Het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs is altijd het uitgangspunt. Om de continuïteit en kwaliteit van onderwijs te borgen is een gezonde bedrijfsvoering een steeds belangrijkere voorwaarde. Door samen te sparren vinden we (creatieve) oplossingen. Onze uitdaging is het zoeken naar de juiste verbinding tussen dienstverlening, organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering. En dit altijd vanuit een goed persoonlijk contact, waarbij gezocht wordt naar wederzijdse toegevoegde waarde.

onderwijs

Onderwijsinstellingen die al op ons rekenen

Hotelschool
Gerrit rietveld academie
da vinci
Uniek Logo
Dalton logo
Roc

Neem contact met ons op

Of laat een bericht achter

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.