Alt Text

Gemeenten

Gemeenten zijn steeds meer verantwoordelijk voor het wel en wee van hun inwoners en andere belanghebbenden. De inwoners zijn veel mondiger geworden en verwachten een grotere invloed op hun eigen leef-, werk- en woonomgeving. Ook willen ze dat hun initiatieven worden ondersteund en begeleid. De rol van de gemeente wordt hierdoor anders. Dit vereist een andere visie op zaken. Denk aan de inclusieve maatschappij, de rol van digitalisering, de toekomst van de jeugd en het benutten en stimuleren van creativiteit.

Wat wij doen voor gemeenten

We bieden ondersteuning bij verandering van processen. We hebben veel ervaring in het slaan van de brug tussen de ontwikkeling van mensen in de organisatie enerzijds en de dagelijkse bedrijfsvoering anderzijds. We geloven in ‘mensontwikkeling’ en de verdere groei. En we zijn gespecialiseerd in de toepassing van het waarderend onderzoeken. Onze ervaringen zijn positief. Verder zijn we in staat om doelen en resultaten te benoemen én meetbaar te maken.

 

Gemeente

Gemeenten die al op ons rekenen

Amsterdam logo
gemeente
logo
gemeente
heemstede logo
gemeente

De mensen van hofmeier

content-img1

Collegialiteit en teamspirit. Dat vinden wij superbelangrijk. We willen een graag geziene tijdelijke collega zijn bij onze opdrachtgevers. Waarbij we ons niet alleen inzetten voor de opdracht, maar ook voor je organisatie. Ook onderling, als Hofmeiers samen, is de teamspirit belangrijk. Door van elkaar te leren en ervaringen te delen, worden we als mens rijker. Zo werken onze opdrachtgevers met breed georiënteerde experts, gesterkt door de kennis van een hecht team.

Meer over onze mensen
content-img1

Neem contact met ons op

Of laat een algemene vraag achter

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.