Zorg

Zorg

De zorgvraag en kwaliteitseisen voor zorg nemen toe en de betaalbaarheid staat onder druk. Aanpassing is nodig om de zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Denk aan uitdagingen op het vlak van samenwerking, digitalisering en duurzaamheid.

Wat wij doen voor de zorg

We bieden ondersteuning bij deze verandering waar het gaat over de bedrijfsvoering. We hebben veel ervaring in het slaan van de brug tussen de ontwikkeling van mensen in de organisatie enerzijds en de dagelijkse bedrijfsvoering anderzijds. We geloven in ‘mensontwikkeling’ en de verdere groei. Verder zijn we in staat om doelen en resultaten te benoemen én meetbaar te maken.

Of het nu gaat om een capaciteitsvraagstuk of een transitie; onze mensen lossen de knelpunten op. Zo ontzorgen wij de zorg. Op alle afdelingen, binnen alle geledingen. Daarbij bieden wij een totaalconcept. Dat omvat alles: advies, verander- en interim-management en cultuurtrajecten. Maar ook coaching en training, zelf-evaluatie, auditing, benchmarking en onderzoek. We pakken iedere uitdaging aan.

Zorg

Organisaties die al op ons rekenen

heliomare logo
Kwintes
Iriszorg
Merem logo
GGD
Tante Lousie logo

Neem contact met ons op

Stuur ons een mail, we helpen je graag verder.

Of laat een bericht achter

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.