Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Uitgelichte Interim Professionals Public

Heeft u tijdens de coronacrisis extra capaciteit nodig of behoefte aan een bepaalde expertise op afdeling bedrijfsvoering? Onze Hofmeiers staan ook in crisistijd voor u klaar met dezelfde hans-on mentaliteit die u van ons gewend bent. Wij stellen graag een paar van onze professionals aan u voor. 

Wilt u sparren over uw vraagstuk? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

Professionals onderwijs en gemeenten

Erwin van de Pol QC

Erwin heeft zeer ruime ervaring in het uitvoeren en aansturen van de volledige Planning & Control bij onderwijsinstellingen. Binnen het onderwijs heeft hij in diverse rollen zoals Controller, Business Controller of Concerncontroller geacteerd. Deze ervaring combineert hij onlosmakelijk met zijn expertise in procesbeheersing. Door grip te krijgen op de processen, krijgt u ook grip op de Planning & Control cyclus en de financiële kaders. Met de zomerperiode in aantocht wordt het begrotingsproces weer opgestart. Erwin stelt deze begroting op en begeleidt hierbij mens en proces. Hij spreekt dan graag met u over beleidsrijk begroten en over hoe óók de strategische plannen van uw onderwijsinstelling zijn opgenomen in de (meerjaren)begroting.

Haiko Wensveen MSc.

Haiko is een zeer gedreven en intelligente jonge professional, die naast zijn afgeronde academische opleiding Economics of Management & Organisation ervaring heeft opgedaan in het verzorgen van de Planning & Control producten in de publieke sector. Hij is thuis in de mogelijkheden, die moderne applicaties bieden. Gewoon doen, maar wel met een positief kritische blik. Haiko is te typeren als een teamplayer, gedreven en enthousiast, waardoor hij een erg goede aanvulling is op uw team!

Wilt u meer weten over een van onze professional? Neem dan contact met ons op!

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.