rpa

Interim Finance

Onze interim finance professionals hebben een hands-on mentaliteit. Ze zijn deskundig, betrokken, persoonlijk en proactief.

 

Tijdelijk uitval van medewerkers of een kwaliteitsslag maken? Onze interim finance professionals zijn direct inzetbaar en hebben nauwelijks inwerktijd nodig.

Of het nu gaat om een vervanging door ziekte, zwangerschap of de reguliere activiteiten in de P&C-cyclus, begeleiden van een project, procesoptimalisatie of het begeleiden van een ERP-implementatie. Dan is een interim finance professional dé oplossing. Onze professionals zijn HBO/WO geschoold en zijn zeer deskundig in het financiële vak. Zij leveren direct een bijdrage zodat jouw organisatie verder komt.

Met zorg verbinden wij de juiste professional die past bij de organisatie en expertise heeft op het gebied van de uitdaging die er ligt. Want uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat jouw organisatie zijn ambitie waar kan maken.

Wil je meer weten over onze professionals? Of hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee.

088 572 75 55
info@hofmeier.nl 

frank-bieleman

Frank Bieleman

Sectorleider Woningcorporaties

0653102428
max-de-klerk

Max de Klerk

Sectorleider Bedrijfsleven

0648981017

Neem contact met ons op

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.