Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Werkgeluk – Waar kom jij je bed voor uit?

Wat past bij jou?
Bij Hofmeier begrijpen we als geen ander het belang van een baan die bij je past. Het is tenslotte waar we het grootste deel van onze tijd aan besteden! Deze zelftest is ontworpen om je te helpen identificeren wat voor jou het belangrijkst is in je werk en wat het beste aansluit bij je levensstijl. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening en plezier in je werk of een betere balans tussen werk en privé wilt bereiken, deze test kan waardevolle inzichten bieden. Dus waarom zou je het niet proberen? Laat ons je helpen je ideale baan te ontdekken, zodat je elke dag gemotiveerd en gelukkig wakker kunt worden!

Laten we beginnen
Hierna volgen 10 stellingen. Bij iedere stelling kun je kiezen uit 2 antwoorden. We begrijpen dat de wereld niet zwart-wit is en dat niet alle keuzes even makkelijk zijn, maar we vragen je om de optie te kiezen die het best bij je past. Alle stellingen hebben te maken met je dagelijks werk en wat jij daarin belangrijk vindt.

Stap 1 van 9

1. Wat is voor jou belangrijker in je baan? Geld maakt niet gelukkig. Maar een beetje wel. Stel dat je een stuk minder salaris krijgt, ben je dan nog steeds even gemotiveerd? Kruis aan wat voor jou belangrijk is.
2. Wat is voor jou belangrijker in het behalen van resultaten op je werk? Kunnen groeien in je werk is voor veel mensen belangrijk. Net zoals fijn samenwerken met collega’s. Wat telt voor jou? Presteren als team of als mens?