Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Werken voor Woningcorporaties

“In de sector woningcorporaties werken we samen aan het realiseren van onze doelstellingen en die van onze opdrachtgevers. Hard werken en plezier maken gaan daarbij hand in hand” 

De Nederlandse woningmarkt is overspannen. Starters hebben het moeilijk een passende woning te vinden, wachtlijsten zijn lang. Woningcorporaties spelen een belangrijke rol hierin. 

bouwen-aan-duurzaamheid

Het berekenen van de haalbaarheid van een nieuwbouwproject, beoordelen of een renovatie aan de financiële normen voldoet, de basisadministratie op orde brengen en houden, het innen van de huur en het afrekenen van jaarlijkse stook- en servicekosten van de huurders. Zomaar een greep uit de activiteiten van een finance professional van Hofmeier bij woningcorporaties. Vakinhoudelijk interessant, maatschappelijk relevant en steeds met en voor wisselende mensen en organisaties. 

Door te kiezen voor Hofmeier leg je de basis voor een mooie loopbaan in Finance en Control. Je werkt in een Hofmeier team van professionals die gepokt en gemazeld zijn in de sector en graag samenwerken en kennis met je delen. Je bouwt hier verder op het fundament dat je gelegd hebt met je HBO of universitaire opleiding in Finance en Control. 

Welkom in mijn team! Waar we lekker hard werken en plezier met elkaar delen. Meerdere trainingen per jaar, zowel inhoudelijke als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Elk kwartaal een teambijeenkomst waarin we inhoud en plezier combineren. Een sportieve activiteit, een boeiende spreker of gewoon samen chillen met een hapje en een drankje. 

De Hofmeier Zomeravond is inmiddels een begrip. Dan zijn we met heel Hofmeier samen en ontmoet je ook de collega’s van de andere sectoren van Hofmeier; Public en Handel, industrie en Dienstverlening. 

Waar ligt jouw horizon en hoe hoog ligt de lat? Dat bepaal jij! Op het tempo van groei en ontwikkeling heb je zelf grote invloed. We bieden naast ons interne opleidingsprogramma en persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid externe opleidingen te volgen. Financial controller, Business Controller, manager, directeur/ bestuurder? Het is aan jou. Kom bij ons, we gaan samen op pad!

Frank Bieleman 

Sectorleider Woningcorporaties 

Werken voor woningcorporaties

Video gemaakt door Aedes:

Dit is werken bij Hofmeier

referentie

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.