Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Zijn cultuur, houding en gedrag een hindernis binnen uw organisatie? Of fungeren ze juist als smeerolie? Krijg inzicht met onze scan.

Onze aanpak

Wij brengen in korte tijd de huidige en de gewenste cultuur, houding en gedrag in kaart. Met dit als uitgangspunt krijgt u advies en aanbevelingen over hoe u vanuit de huidige situatie terecht kunt komen in de gewenste situatie. Het resultaat dat u wilt bereiken staat daarbij voor ons voorop.

Werkwijze

Op basis van een online vragenlijst stellen we een overzichtelijke rapportage op. Deze rapportage bevat naast feitelijke constateringen, aanbevelingen en adviezen, ook een stappenplan. Dit wordt in zowel tekst als grafieken weergegeven. Daarnaast houden we interviews om de verkregen beelden te toetsen en aan te scherpen. Dit kunnen interviews zijn met medewerkers én stakeholders.

De scan

In de scan en bij implementatie komen een aantal gedragsindicatoren naar voren, aan de hand waarvan een goed beeld kan worden gevormd van houding en gedrag binnen een organisatie en het effect daarvan op de bedrijfsvoering.

“Wij geven niet alleen inzicht in uw huidige cultuur, houding en gedrag, u krijgt juist zicht op de mogelijkheden die u heeft om in de gewenste situatie terecht te komen.”

In control

Er wordt niet alleen inzicht verkregen in de samenhang van hard en soft controls, maar ook in het beleid daaromtrent en de effecten hiervan. Er wordt in beeld gebracht in hoeverre de organisatie ‘in control’ is.

Vervolg

Koppeling met de interne processen, het al dan niet bereiken van de gestelde doelen en de invloed van houding en gedrag daarop behoort tot de mogelijkheden. Met Hofmeier kiest u voor een partner met:

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over het in kaart brengen van de uitgangspositie van uw soft controls, zoals die in uw organisatie verborgen zitten, behoefte aan ondersteuning, of wilt u verkennen hoe de dienstverlening van Hofmeier op het gebied van soft controls of skills u kan ontzorgen, neem dan contact op met ons.

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.