nive-controllersdag

Nive Controllersdag 2024

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Op donderdag 18 april zijn wij aanwezig op de NIVE Controllersdag! Ben je klaar om de dynamische wereld van data en technologie te verkennen en te ontdekken hoe finance kan evolueren naar een omgeving waarin data direct beschikbaar is?

Tijdens dit congres gaat men dieper in op de meest actuele ontwikkelingen in data en technologie, en onderzoekt men hoe controllers kunnen bijdragen aan het creëren van een omgeving waarin informatie direct beschikbaar is wanneer het nodig is.

Hoe kunnen we financiële en niet-financiële informatie, zoals duurzaamheidsrapportages, effectief delen met onze businesspartners? Welke vaardigheden zijn nodig om deze transformatie te ondersteunen en hoe zorgen we ervoor dat de business wendbaar blijft met de informatie die we verstrekken?

Grijp deze kans om te leren van inspirerende topsprekers die de impact van data-gedreven ontwikkelingen op jouw rol als controller belichten. Ontdek hoe je als finance-professional waarde kunt blijven creëren in een veranderend economisch klimaat en leer meer over verplichte duurzaamheidsrapportages, zoals ESG-reporting.

Wil je deelnemen aan dit boeiende evenement? Neem dan contact op met Max de Klerk of Edwin Meijer voor meer informatie. We kijken ernaar uit je te zien bij onze stand op de NIVE Controllersdag, waar we samen de toekomst van finance verkennen!

Achternaam*
Voornaam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
max-de-klerk

Max de Klerk

Sectorleider Bedrijfsleven

0648981017
Edwin-Meijer

Edwin Meijer

Sectormanager Bedrijfsleven

0621125504