Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Max de Klerk: “We hebben een gezamenlijk doel en werken op een positieve manier samen om dit te bereiken.”

Max de Klerk is Sectorleider Handel, Industrie en Dienstverlening bij Hofmeier. Max werkt al 6 jaar met veel plezier bij Hofmeier en dat gaat goed want er zit groei in de sector. Hij weet bij uitstek wat het werken in deze sector uitdagend maakt.

Max vertel eens, wat is zo leuk aan het werken in de sector Handel, Industrie en Dienstverlening?

“Het allerleukste is de afwisseling, dynamiek en de diversiteit van onze relaties. Zo kan het zijn dat je in de ochtend een gesprek hebt met een industriële onderneming terwijl je later op de dag nog mag praten met een internationale transporteur en een ICT-dienstverlener. Je doet daarbij een hele brede ervaring op. Hoe gaat het er in verschillende bedrijven aan toe, waar is behoefte aan, tegen welke problematiek loopt men aan? En het leuke is dat je daar dan ook nog bij kan helpen. Daarnaast bouw je een groot netwerk op.”

Jullie hebben een vacature voor Sectormanager voor Handel, Industrie en Dienstverlening. Wat is zo uitdagend aan deze functie?

“Juist de dynamische afwisseling maakt het uitdagend. Daarnaast is het ook een zelfstandige baan met veel vrijheid, in een dynamisch team. We hebben een gezamenlijk doel en werken op een positieve manier samen om dit te bereiken. We zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Dat onze medewerkers impact kunnen maken met de kennis die zij hebben bij het bedrijf dat zij ondersteunen. Als dat lukt dan zijn we ook als team succesvol. Bij Hofmeier werken we actief aan de professionele ontwikkeling; je krijgt ruime kansen om je deskundigheid en talenten verder te ontwikkelen.”

Kun je vertellen hoe een werkdag van een sectormanager eruitziet?

“Geen dag is hetzelfde. Het is een sport om erachter te komen voor welke uitdaging een relatie nu precies staat en om in staat te zijn om hierbij een oplossing te bieden en de juiste mensen samen te brengen. Dat is wat deze functie zo mooi maakt. Samen met onze professionals en consultants bespreek je de beste oplossing. Je bent in nauw contact met zowel je relaties als je medewerkers hierover.

Omdat je ook verantwoordelijk bent voor een groep professionals heb je dagelijks contact met hen. Je hebt een sollicitatiegesprek of een beoordelingsgesprek en heb je gesprekken over de persoonlijke ontwikkeling van jouw professionals. Daarnaast heb je regelmatig werkoverleg met het team en je collega’s binnen de andere sectoren op ons kantoor in Leiden.”

Hoe beschrijf je de sfeer binnen jullie team?

“We streven met een gezonde dosis humor naar het maximaal haalbare. We luisteren goed naar onze klanten. Het doel is altijd om samen te een oplossing te komen. We zijn ambitieus, gedreven met een goede blik voor de balans. We werken hard en kunnen op elkaar bouwen maar we hebben het ook leuk met elkaar.”

Wat zoek jij in een nieuwe collega?

“Wij zoeken echt iemand met een professionele ambitie. Kundig maar ook instaat om met een innovatieve aanpak het team aan te vullen. Uiteraard is het ook belangrijk dat iemand beschikt over een goede dosis humor.
De functie geeft veel vrijheid en we zoeken iemand die daar zelfstandig en verantwoordelijk invulling aan geeft. Daarnaast zijn sociale vaardigheden ook belangrijk, want je bent echt een verbinder tussen klanten en collega’s.”

Wil je meer werken over werken bij Hofmeier? Of ben je geïnteresseerd in de vacature Sectormanager Handel Industrie en Dienstverlening. Neem dan contact op met onze recruiter Sabrine de Ruijter of sectorleider Max de Klerk.

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
max-de-klerk

Max de Klerk

Sectorleider Bedrijfsleven

0648981017