Hofmeier Familiedag 2024

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Ben jij er ook bij? We gaan er een mooie dag van maken!

Op zaterdag 25 mei zijn jullie, samen met familie of een introducé, van harte welkom in de betoverende wereld van Diergaarde Blijdorp.

Laat je betoveren door de dieren van nabij en verwonder je over de pracht van de wereldwijde natuur. Ontmoet de olifanten in de Aziatische zone of aanschouw de rode panda’s op de Himalaya-toppen. Samen zullen we op avontuur gaan, op zoek naar Miss Jane of wellicht kiezen de jongste voor een speurtocht met kompas? Kortom;

Beleef Blijdorp samen!

We kijken ernaar uit om jullie allen te verwelkomen! Zorg dat je op tijd in het park aanwezig bent. Er is namelijk veel moois te zien op weg naar de haaienzaal. Dit maakt dat je hier ook tijd voor hebt en niet te laat in de zaal aanwezig bent.

Het park is vanaf 09.00 uur geopend, dus vanaf dan kun je natuurlijk al naar binnen. Het programma van Hofmeier start om 10.30 uur in het Oceanium (de Haaienzaal).

We hopen jullie allemaal te zien de 25ste! Om alles goed te kunnen organiseren, graag voor aanmelden voor 1 mei.

Programma
09:00 - 10:30

Vrij inloop park

10:30 - 11:00

Ontvangst in de Haaienzaal met koffie en thee en iets lekkers (in het Oceanium)

11:00 - 11:30

Welkomstwoord en uitleg van de activiteiten en uitdelen van lunchtas

12:00 - 16:00

Vrije inloop park en activiteiten

16:00 - 17:00

Borrel in de Poort van Azië

Onderstaand aanvullende informatie over de activiteiten waar je je voor kunt aanmelden.

Spreker Blijdorp

Kom luisteren en word ondergedompeld in de fascinerende wereld van Diergaarde Blijdorp! In het auditorium start een inspirerende sessie door een deskundige spreker van Diergaarde Blijdorp. Deze deskundige deelt inzichten over de diergaarde en haar activiteiten. Ontdek hoe de diergaarde werkt aan natuurbehoud, educatie en onderzoek en leer meer over de belangrijke rol die wij spelen in het behoud van diversiteit. Laat je inspireren door de passie voor dierenwelzijn en natuurbescherming! Duur ongeveer 1 uur.

Rondleiding (buggyproof – vanaf 0 jaar)

Leer meer over Diergaarde Blijdorp tijdens de rondleiding! Laat je door een ervaren vrijwilliger meenemen op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de prachtige diergaarde. Leer fascinerende feiten over de dieren, ontdek verborgen schatten en kom meer te weten over impactgebieden. Ga mee en leer meer over Diergaarde Blijdorp!

Kinderspeurtocht 4 tot 12 jaar met Kompas

Ontdek de wereld van Diergaarde Blijdorp tijdens de Speurtocht! De kinderen krijgen een kompaskaart mee. Ze zoeken naar verborgen geheimen terwijl ze langs de leefomgevingen van onze dieren trekken, beantwoorden vragen, lossen puzzels op en leren fascinerende feiten over onze dieren. Een avontuurlijke en educatieve ervaring voor jonge ontdekkingsreizigers!

Miss Jane Game 10 jaar en ouder

Een unieke en interactieve game in Rotterdam. In dit zinderend spannende spel gaan teams op ontdekkingstocht en komen zij door het uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de Rotterdamse dierentuin. Denk aan haar monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren en tot slot moet de code gekraakt worden om Miss Jane te redden!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

De diergaarde is vanaf 09.00 uur geopend. Het is al mogelijk om eerder het park op te gaan. E-tickets worden per mail verstrekt per volwassen en kind ( 3 t/m 12 Jaar).

Om 10.30 uur wordt iedereen verwacht in de Haaienzaal. Let op: voordat je de Haaienzaal bereikt, volg je een indrukwekkende route door het Oceanium, plan hier ruim de tijd voor in! Zonde als je moet haasten!

 

BLIJDORP APP

Blijdorp zelf heeft een app, het is makkelijk om deze te downloaden. Hierdoor navigeer je makkelijk door het park. Zo zie je via de interactieve plattegrond direct waar je dieren kan vinden. Heb je zin in een lekker tussendoortje of behoefte aan een moment om je ontdekking te onderbreken? Kijk dan welke restaurants open zijn. Ook maak je kennis met het dagprogramma en leer je meer kennen over de monumenten en bijzondere planten en bomen.

PARKEREN & ADRES

Diergaarde Blijdorp (Van Aerssenlaan 49, 3039 KE  Rotterdam  Zuid-Holland)

Bekijk de route

Als je aangeeft dat je met de auto komt, ontvang je een uitrijkaart.

meld je aan

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op

charissa-smit

Charissa Smit

Sectormanager Woningcorporaties

0630406464