Connect Woningcorporaties

Hofmeier Connect Woningcorporaties 2024

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Tijdens de Connectmeeting Woningcorporaties op dinsdag 14 mei 2024 dompelen we je onder in een programma boordevol boeiende sprekers en interactieve sessies. Laat je informeren en inspireren. En deel ervaringen met andere professionals in het veld.

Tijden: 13.30 -19.00 uur incl. bbq

Locatie: Innstyle, Maarssen (gratis parkeergelegenheid voor de deur)

Bekijk de route

Programma
13:30 - 14:00

Ontvangst

14:00 - 14:15

Opening event met Frank Bieleman

14:15 - 15:00

De implicaties van de onzekere woningmarktperspectieven op corporatiekeuzes

Prof. Dr. Dirk Brounen – TIAS Business School

Meer informatie
15:00 - 15:45

Duurzaam werkgeverschap

Arjan Banach

Meer informatie
15:45 - 16:15

Pauze

16:15 - 17:00

Subsessies

Meer informatie
Discussie en Netwerken
17:00 - 18:00

Panneldiscussie

18:00 - 18:05

Plenaire afsluiting met Frank Bieleman

18:05 - 19:00

BBQ

Sprekers

Prof. Dr. Dirk Brounen

De implicaties van de onzekere woningmarktperspectieven op corporatiekeuzes

14:15 - 15:00

Dirk Brounen, een vastgoedhoogleraar, is een nieuwsgierige volger van de Nederlandse woningmarkt. Met het adagium “regeren is vooruitzien” in gedachten, staat hij op 14 mei klaar om de meest cruciale maatschappelijke en economische ontwikkelingen te ontleden en te vertalen naar de toekomst van onze woningmarkt. Wat moet er veranderen? Wat staat er te veranderen? En hoe kunnen prudente woningcorporaties hierop anticiperen? In een interactieve sessie zal Dirk samen met het publiek op zoek gaan naar de antwoorden.

Arjan Banach

Duurzaam werkgeverschap

15:00 - 15:45

In deze interactieve sessie verkennen we de evolutie van de werkomgeving en de impact ervan op ons als individuen en als organisaties. We duiken dieper in de verschuivingen die plaatsvinden binnen organisaties en hoe deze veranderingen de verwachtingen en de werkdruk voor medewerkers verhogen. Vanuit een diepgaand begrip van de noodzaak van veerkrachtige en goed presterende teams in een snel veranderende wereld, onderzoeken we de essentiële gedragsaspecten die nodig zijn om succes te behalen.
Deze sessie biedt deelnemers een platform om te reflecteren op de aanpassingen die nodig zijn om te gedijen in de toekomst van werk. Door middel van interactieve oefeningen en discussies verkennen we hoe organisaties kunnen investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en een omgeving kunnen creëren die zowel ondersteunend als stimulerend is. Kom en ontdek hoe jij en jouw organisatie kunnen floreren te midden van verandering en onzekerheid.

Subsessies

Teus van der Heiden

Actualiteiten in Finance en Control

Sessie 1 - 16:15 - 17:00

Laat Teus je meenemen door de complexe wereld van actuele uitdagingen. Ontdek de valkuilen en kansen die je als bestuurder, controller en/of financial tegenkomt. Verwacht diepgaande inzichten, praktische oplossingen en een heldere blik op de toekomst.
Mis het niet – laat Teus je inspireren tijdens deze waardevolle sessie. Registreer nu en verzeker jezelf van een plek!

TeusvdHeiden

Wobbe van der Meulen

De kracht van rolperspectief: Hoe je functie je visie vormgeeft

Sessie 2 - 16:15 - 17:00

Benieuwd naar de dynamiek tussen jouw rol en jouw perspectief in risicomanagement? Tijdens deze sessie duik je dieper in de complexe relatie tussen functie en visie. Ontdek hoe jouw positie binnen de corporatie invloed heeft op de manier waarop je risico’s identificeert, beoordeelt en aanpakt.
Deze gelegenheid biedt een diepgaande verkenning van de evoluerende rol van risicomanagement binnen corporaties. Leer hoe je jouw controlfunctie kunt versterken en effectief kunt bijdragen aan het bereiken van de strategische doelstellingen van jouw corporatie.
Ontdek hoe je jouw impact kunt vergroten.

meld je aan

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op

charissa-smit

Charissa Smit

Sectormanager Woningcorporaties

0630406464
godert-diepenhorst

Godert Diepenhorst

Sectormanager Woningcorporaties

0647011679