Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

De overheid digitaliseert met de Digitale Agenda 2020 in de hand. Vanaf 18 april 2019 zijn alle (semi) overheidsorganisaties verplicht om een digitale facturenstroom, ofwel E-facturen, te kunnen verwerken. Een belangrijke stap op deze agenda. Bent u op tijd gereed?

Minder kosten
Het is meteen een goed moment om integraal het inkoop- en verkoopproces te digitaliseren en te zorgen voor gemak, snelheid, minder fouten en minder kosten voor uw bedrijfsvoering. De belangrijkste zaken die moeten worden geregeld zijn: de onderlinge afstemming binnen de organisatie, de techniek en het proces, de informatievoorziening naar de interne organisatie en een eenduidig aanspreekpunt voor leveranciers.

De winkel is open
Het invoeren van e-facturatie is een ‘verbouwing terwijl de winkel open blijft’.  Dit vraagt in veel gevallen tijdelijk extra capaciteit, expertise van uw organisatie en het onderwerp. Reeds opgedane ervaring met dit onderwerp kan welkom zijn. Het gaat om een onderwerp dat dwars door de organisatie heen gaat en impact heeft op meerdere plekken in uw organisatie.

We gaan graag met u in gesprek om onze praktijk ervaring over e-facturering te delen.

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.