meetings

CorporatieGids LIVE kennisdag 2023

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Ook dit jaar is Hofmeier aanwezig tijdens de Corporatie Gids KennisLive dag in Houten. Wij verzorgen een sessie over CSRD – ja of nee?! 

Sessie CSRD

Aedes heeft onlangs op haar site gepubliceerd dat CSRD niet geldt voor Woningcorporaties. Maar is dat ook echt zo?!

Zonder deze vraag nu per sé te moeten beantwoorden geven wij graag inzicht in onze kijk op CSRD. Wat zou je als corporatie moeten wíllen vanuit de sociale, maatschappelijk en klimaatdoelstellingen die we voor de volgende generaties moeten nastreven? En wat kun je vanuit control-perspectief nu al doen? Veel is er immers al, en met de juiste mind-set en betrokkenheid is een functionele CSRD-rapportage goed op te zetten.

Aanmelden voor onze sessie? Dat kan via deze link.

CSRD

Wanneer en waar?

De CorporatieGids LIVE Kennisdag vindt plaats op dinsdag 21 maart 2023 in Expo Houten (Langs de A27, gratis parkeren voor de deur).

Voor wie?
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. En tussendoor natuurlijk heerlijk netwerken met collega’s van andere corporaties, adviseurs en leveranciers.