meetings

CorporatieGids LIVE kennisdag 2024

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Ook dit jaar is Hofmeier aanwezig tijdens de Corporatie Gids KennisLive dag in Houten. Wij verzorgen een sessie over: De verborgen waarde – Datagedreven inzichten in woningcorporatie servicekosten! 

Sessie Datagedreven inzichten in woningcorporatie servicekosten

Servicekosten, het is gewoonweg geld uitgeven van anderen. In ons geval, bij woningcorporaties, geld uitgeven van mensen met een kleine beurs. Een aanzienlijk en groeiend deel van het besteedbaar inkomen verdwijnt jaarlijks in deze kosten. Maar waarom ontbreekt het ons zo aan inzicht in de kwaliteit van de diensten die hiervoor worden gekocht?

Ik nodig jullie uit om deze vraag samen met mij te verkennen tijdens de Kennisdag LIVE. Mijn naam is Yoram de Roos, voorheen actief in relocatie van expats en commercieel vastgoed. Sinds bijna twee jaar kijk ik met gezonde nieuwsgierigheid en verwondering naar de intrigerende wereld van woningcorporaties. En ik ben niet alleen een toeschouwer, maar draag ook actief bij aan deze sector via Hofmeier.

 

servicekosten-woningcorporaties

Tijdens mijn presentatie neem ik jullie mee op een reis door mijn recente opdracht voor contractbeheer van servicekosten. Ik stond voor aanzienlijke uitdagingen: diverse leveranciers overgenomen uit fusies, klachten en onbeantwoorde vragen over diensten, en problemen die door talloze medewerkers werden aangekaart, maar niet werden opgelost. Door slim gebruik te maken van data, hebben we overzicht en inzicht gecreëerd.

Dus, als je wilt ontdekken hoe we deze complexe situatie hebben aangepakt en hoe data ons heeft geholpen om grip te krijgen op de servicekosten in de woningcorporatiewereld, dan is mijn presentatie een must-see voor jou.

Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen te duiken in deze boeiende en cruciale kwestie tijdens de Kennisdag LIVE.

Aanmelden voor onze sessie? Dat kan via deze link.

Wanneer en waar?

De CorporatieGids LIVE Kennisdag vindt plaats op dinsdag 19 maart 2024 in Expo Houten (Langs de A27, gratis parkeren voor de deur).

Voor wie?
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. En tussendoor natuurlijk heerlijk netwerken met collega’s van andere corporaties, adviseurs en leveranciers.

 

Meer weten?

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.