Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Uitgelichte Interim Professionals Woningcorporaties

Heeft u tijdens de coronacrisis extra capaciteit nodig of behoefte aan een bepaalde expertise op de financiële afdeling? Onze Hofmeiers staan ook in crisistijd voor u klaar. Creatief en flexibel omgaan met deze situatie helpt om ons samen door deze crisis te slaan. Digitaal kennismaken, inwerken en werken voor opdrachtgevers is wat wij inmiddels dagelijks doen. Wij stellen graag een paar van onze professionals aan u voor. 

Wilt u sparren over uw vraagstuk? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

[Professionals Gemeenten & Onderwijs]        [Professionals Handel, Industrie en Dienstverlening] 

Woningcorporatie professionals

Een echt allround finance professional: Adrie van der Linde

Adrie van der Linde is een senior financial professional die als financial bij diverse woningcorporaties zijn sporen heeft verdiend. Adrie is een leergierige professional die als hoogste opleidingen SPD en Post bachelor opleiding financial control heeft genoten. Een ondersteuner pur sang met een sterk analytisch vermogen voor cijfers. Met zijn brede ervaring is hij inzetbaar op alle functies die aanwezig zijn binnen de financiële administratie in de woningcorporatie sector. Vanuit zijn expertise is hij een volwaardig lid en sparringpartner van het management team. Zijn praktische instelling zorgt ervoor dat hij in staat is om met alle lagen van een organisatie te communiceren en samen te werken. Hij is vooral expert op het gebied het opstellen van de jaarrekening, begroting, enquêtes van autoriteiten en alle management rapportages die binnen de woningcorporatie sector voorkomen. Nu iemand nodig om uw dVi te verzorgen? Wellicht dat Adrie u kan helpen.

hofmeier-adrie-vd-linden 

Rots in de branding: Michael van den Bogaard

Michael van den Bogaard is een integere en vakbekwame financial die gepokt en gemazeld is in de planning- & control cyclus van woningcorporaties. Sinds 2001 is hij actief in de sector van volkshuisvesting waarvan ongeveer 8 jaar als interim professional, vaak in de rol van (financial of business) controller. Dat maakt dat Michael zich goed kan aanpassen aan nieuwe of veranderende situaties, uitstekend zelfstandig kan werken en dat hij om die redenen snel van toegevoegde waarde is. Als persoonlijkheid kan hij als nuchter, rustig, assertief en accuraat worden geduid en hij ziet snel de uitdaging in de werkzaamheden. Daarnaast trekt hij tijdig aan de bel als hij dreigt vast te lopen. Zijn jarenlange ervaring in de corporatiesector, een HBO-opleiding, zijn zeer ver reikende kennis van Excel en zijn affiniteit met automatisering (Michael kan werken met alle primaire systemen in de corporatiebranche) zorgen ervoor dat de opdrachtgever op een efficiënte wijze ‘ontzorgd’ wordt. Tot slot kan hij als stressbestendig worden betiteld en werkt hij graag een uurtje langer om net dat beetje extra en zijn meerwaarde op de opdracht te tonen. Uw business kalender is bij Michael in gedegen handen!

hofmeier-michael-vd-boogaard

Data Specialist Andy Ramrattan

Andy Ramrattan is de drijvende kracht binnen Hofmeier Consulting op het gebied van data i.c.m. het Lean-gedachtegoed. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen KPN retail (sales), is hij vier jaar geleden in corporatieland terechtgekomen. Hierin heeft hij meerdere rollen vervult als financial en stamdata beheerder. Hij heeft onder andere een nulmeting verricht en zo een data-optimalisatie gerealiseerd op de juistheid en volledigheid van financiële stamdata.

Wat hij voor uw woningcorporatie kan betekenen? Dat vertelt Andy zelf in de volgende video.

Ramrattan Andy

Wilt u meer weten over een van onze professional? Neem dan contact met ons op!

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.