Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Focus op individu en organisatie

Begin oktober stond in het teken van het tweejaarlijkse A&O fondsen festival (voorheen HR-festival). Het festival is een samenwerking tussen de A&O-fondsen Gemeenten, Provincies en Waterschappen en geldt al jaren als hét festival voor professionals uit deze drie sectoren. De ontwikkeling van mens en organisatie was de rode draad van deze dag. De sector Public binnen Hofmeier was erbij en gaf een inspirerende workshop Een andere kijk op gemeentelijke samenwerking: een nieuwe uitdaging.

Het tweejaarlijkse terugkerend evenement van het A&O fonds was ook deze editie was weer een groot succes. Meer dan 500 deelnemers kwamen bij elkaar om bij te praten over de actuele ontwikkelingen binnen overheden ! Het A&O fonds (Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds) is tot stand gekomen om gemeenten subsidies te verlenen in onderzoeken naar arbeidsmarktpotenties en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De ontwikkeling van mens en organisatie was dan ook de rode draad van deze dag. 

Hoe blijf je aantrekkelijk voor de markt en hoe kun je mensen boeien en binden?
Eric Roels gaf samen met de gemeentesecretaris van Bernheze een bruisende workshopEric Roels verzorgde samen met de gemeentesecretaris van Bernheze een inspirerende workshop over het DNA van de medewerker in de veranderende wereld van samenwerking. Ze daagden de deelnemers uit om op een andere wijze te kijken naar de samenwerking met externe partijen en gaven een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat betekent deze nieuwe uitdaging voor jouw rol en wat heb je nodig?
  • Hoe wordt je bewust van de rol als netwerker voor het totale traject en kun je de sleutel tot succes zijn?

Na de sessie wilde veel gemeenten nog verder praten over dit onderwerp. Dat juicht Hofmeier natuurlijk van harte toe! Heeft u het gemist? Klik dan hier voor de beschikbaar gestelde presentaties van deze dag en bekijk de impressie. Of wil u meer weten over de andere kijk op gemeentelijke samenwerkin? Neem dan contact met ons op wij denken graag met u mee.

Bekijk hier een impressie van de dag

[widgetkit id=”10″ name=”Impressie AO Festival”]

 

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.