Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

De kick-off van Onderwijs KennisKring

Donderdagmiddag 26 november jl. vond de kick-off van de KennisKring voor Controllers en Managers bedrijfsvoering in het Onderwijs plaats. Samen met 17 controllers en hoofden bedrijfsvoering uit de PO en VO-sector trapten we af met een digitale bijeenkomst.

Het doel van de Onderwijs KennisKring is op een informele manier met branche- genoten te kunnen netwerken en met elkaar ervaringen en kennis te delen.

Na een enthousiast welkomstwoord door Roland Hermans (sectorleider Public Hofmeier) stelden de deelnemers zich aan elkaar voor. Bij het onderdeel ‘actuele thema’s’ ontstond direct een levendige discussie over het onderwerp schatkist bankieren. Dit raakte de kern van de Onderwijs KennisKring en was mooi om waar te nemen. Het is positief om ervaringen te kunnen delen en elkaar advies te geven op de actuele thema’s. Samen bereik je meer dan alleen.

Na een korte break vervolgde het programma met een kennissessie verzorgd door Paul Veenstra (Finance Manager Hofmeier). Aan de orde kwamen de signaleringswaarde en het toekomstige perspectief van de opgebouwde reserves. Ook hier werden ervaringen en tips met elkaar gedeeld.

Na afloop keek iedereen terug op een geslaagde bijeenkomst. Natuurlijk doen we dit soort bijeenkomsten liever fysiek. Maar ook tijdens het digitale alternatief was de sfeer open, informeel en behulpzaam. Naast de nieuwe inzichten die we hebben opgedaan, hebben we ook gezamenlijk een aantal nieuwe kennisonderwerpen benoemd die we in een volgende sessie met elkaar bespreken. In het nieuwe jaar organiseren we meerdere bijeenkomsten van de Onderwijs KennisKring.

Wil je er de volgende keer bij zijn? Stuur een mail voor meer informatie: r.hermans@hofmeier.nl. Je kan dan ook aangeven welke onderwerpen je graag zou willen bespreken.

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.