Meeting met het team

Nationale Controllersdag 2023

Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Duurzaam organiseren: de controller als verbinder 

De Nationale Controllersdag is hét event voor controllers en andere financials om inspiratie op te doen voor de toekomst! De maatschappelijke turbulentie en de actuele ontwikkelingen rondom duurzaamheid en digitalisering resoneren door in organisaties. Dat zorgt voor veranderingen en innovaties, maar ook voor onzekerheden en hard werken. Eén ding is zeker, u kunt daar als controller een belangrijke verbindende rol in spelen! 

Tijdens de nationale controllersdag verzorgen wij vanuit Hofmeier een sessie over CSRD.

Finance speelt een belangrijke rol bij duurzaamheidsrapportage CSRD, ook voor niet financiële kpi’s!

Door Max de Klerk en Joop Ras

De invoering van de CSRD-regelgeving is niet alleen de verantwoordelijkheid van Finance. Hoe zorgt u ervoor dat de rapportage en de verslaglegging binnen de gehele organisatie draagvlak krijgt? In deze workshop staan we stil bij de impact van de CSRD-regelgeving en welke stappen u moet nemen.

  • Werk met een multidisciplinair team
  • Maak een routekaart en een rapportage-framework
  • Toets en Rapporteer
  • Blijf hierover in gesprek met elkaar
  • Blijf verduurzamen

Over Max de Klerk en Joop Ras
Max de Klerk heeft 25 jaar ervaring in de bemiddeling van interim financials. Zijn financiële achtergrond en ervaring maken hem een complete gesprekpartner. Joop Ras is een zeer ervaren financial met jarenlange ervaring als controller. Bij Hofmeier is Joop dé CSRD-specialist.

Wil jij hier ook bij zijn? Als partner van de Nationale Controllersdag mogen wij je een korting aanbieden van €50 op het reguliere tarief van €595,-. Om gebruik te maken van deze korting, vul je de kortingscode PARTNER_NCD2023 in op het aanmeldformulier.

Aanmelden kan hier

max-de-klerk

Max de Klerk

Sectorleider Bedrijfsleven

0648981017

Vragen? Stel ze direct

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.