Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Eric Roels versterkt sector Public

Nieuwe Hofmeier

Sinds januari 2018 is Eric Roels bij in dienst bij Hofmeier. Eric heeft jarenlange ervaring binnen de gemeentelijke overheden. Na zijn economieopleiding is hij gestart bij de gemeente Eindhoven als controller en ging vervolgens als controller/adjunct directeur bij de gemeente Tilburg aan de slag. De nadruk lag op het in control komen van de organisatie door veel aandacht te hebben voor de processen en de invulling daarvan.

Vervolgens heeft Eric gekozen voor het management en is hij een aantal jaren als gemeentesecretaris en algemeen directeur werkzaam geweest. Hij heeft daarnaast ook zijn sporen verdiend in verschillende samenwerkingsverbanden. In deze periode heeft de samenwerking en afstemming met het bestuur en het ambtelijk management centraal gestaan maar ook de verdere ontwikkeling van de medewerker als professional. Eric is een verbinder en heeft als motto “mensen maken het verschil”. 

Door zijn competenties en zijn gemeentelijke ervaring kan Eric een mooie rol vervullen om de public sector voor Hofmeier breder en beter op de kaart te zetten. Hij kan daarbij een waardevolle invulling geven aan het trainen van young professionals, het ontwikkelen van kennis en deze uitdragen naar gemeenten.

Zijn toegevoegde waarde is het zoeken naar de juiste verbinding tussen dienstverlening, organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering. Hij doet dat vanuit de inhoud met een duidelijk adviserende en coachende rol naar de gemeenten.

 

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.