Terug naar JARENLANGE EXPERTISE

Sinds deze maand is Andy Ramrattan de drijvende kracht binnen Hofmeier Consulting op het gebied van data i.c.m. het Lean-gedachtegoed. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen KPN retail (sales), is hij vier jaar geleden in corporatieland terechtgekomen. Hierin heeft hij meerdere rollen vervult als financial en stamdata beheerder. Hij heeft onder andere een nulmeting verricht en zo een data-optimalisatie gerealiseerd op de juistheid en volledigheid van financiële stamdata.

Mijn passie voor data en Lean hebben ertoe geleid dat ik graag organisaties help bij o.a. datavraagstukken. Cruciaal voor een goed product is dat de data aan de voorkant goed is (input). Garbage IN = Garbage out!

“Zonder goede data geen goed product!”

Andy Ramrattan- Hofmeier.

Ben je benieuwd wat je van Andy kunt verwachten?  Andy, is gedreven, daadkrachtig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft oog voor detail, is communicatief sterk en resultaat gericht.

Wil jij ook een (data)-nulmeting voordat je überhaupt concrete doelen stelt en behaald? Behoefte aan optimalisatie in je rapportages?

Heb je een vraag aan Andy of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Voornaam*
Achternaam*
Velden met * zijn verplicht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.